Η φιλοσοσφία μας είναι απλή και κατανοητή. Οδοντιατρική Πράξη βασισμένη σε Επιστημονικά Δεδομένα.

  • Εφαρμόζουμε θεραπείες και πρωτόκολλα τα οποία είναι προβλέψιμα, με υψηλό βαθμό επιτυγχίας και πάντα προς το συμφέρον του ασθενούς. Όλες οι τεχνικές μας και τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι απολύτως ελεγμένα και πιστοποιημέαν από διεθνείς οργανισμούς, η δε αποτελεσματικότητά τους αποδεικνύεται από πολυάριθμες ανεξάρτητες επιστημονικές μελέτες.
  • Ερευνούμε τις νέες τεχνολογίες και νεότερες τεχνικές στον τομέα μας και τις ενσωματώνουμε στην καθημερινή κλινική μας πράξη προς το δικό σας συμφέρον.
  • Ενστερνιζόμαστε πλήρως την ψηφιακή εποχή. Ακριβώς για το λόγο αυτό έχουμε ένα σχεδόν πλήρως ψηφιακό ιατρείο. Ακτινογραφίες, φάκελος ασθενούς, σημειώσεις όλα είναι ψηφιακά διευκολύνοντας έτσι την επικοινωνία μεταξύ ασθενούς και γιατρού.
  • Στηρίζουμε πλήρως το δικαίωμα του ασθενούς να λάμβάνει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το προτεινόμενο σχέδιο θεραπείας. Έτσι εξηγούμε με κατανοητό τρόπο τα υπερ και τα κατά κάθε θεραπευτικής προσέγγισης, ώστε να βοηθήσουμε να καταλάβετε τι είναι το καλύτερο για την περίπτωσή σας.
  • Θέλουμε οι ασθενείς μας να αισθάνονται άνετα στο Ιατρείο μας, όπως θα αισθανόντουσαν στο σπίτι τους.
  • Πιστεύουμε ότι η επένδυση στο χώρο μας και στα εργαλεία και υλικά είναι ο καλύτερος τρόπος για να προσφέρουμε στους ασθενείς μας θεραπείες βασισμένες σε τεχνολογία αιχμής. Για τον λόγο αυτό και επιμορφωνόμαστε διαρκώς παρακολουθώντας συνέδρια και σεμινάρια ώστε να είμαστε πάντα γνώστες των τελευταίων εξελίξεων στην Περιοδοντολογία και Εμφυτευματολογία.