Το ιατρείο μας αποτελεί πρότυπη μονάδα Ρομποτικής & Ψηφιακής Οδοντιατρικής, όχι μόνο για τα Ελληνικά δεδομένα αλλά και για τα Ευρωπαϊκά.

Πιστεύουμε στην εξέλιξη και τελειοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας και γι’αυτό στον τελευταίο κύκλο επενδύσεων και επέκτασης του ιατρείου δημιουργήσαμε ένα νέο τομέα πλήρους ψηφιακής Οδοντιατρικής. Έχουμε πλέον την δυνατότητα να σχεδιάζουμε τα περιστατικά αποκατάσταησης είτε αυτά αποτελούν εμφυτεύματα είτε πιο κλασσικές λύσεις, με την βοήθεια ψηφιακής ενδοστοματικής σάρωσης (Intraoral Scanning), εξειδικευμένων λογισμικών προγραμμάτων (CAD software) και παραγωγής της τελικής αποκατάστασης με την βοήθεια κέντρου κοπής μονολιθικών υλικών όπως η Ζιρκονία (Cam Milling Center). Παράλληλα η χρήση τεχνολογίας τρισδιάστατης εκτύπωσης (3D Printing) προσφέρει τη δυνατότητα εκτύπωσης εκμαγείων, χειρουργικών οδηγών για καθοδηγούμενη τοποθέτηση εμφυτευμάτων, εξατομικευμένων προσωρινών αποκαταστάσεων, ακόμα και ενός νάρθηκα βρουξισμού.

Ο παραπάνω μοναδικός για τα Ελληνικά δεδομένα υλικοτεχνολογικός εξοπλισμός μας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε λύσεις με μεγάλη ακρίβεια στην τοποθέτηση και αποκατάσταση εμφυτευμάτων αλλά και μια Οδοντιατρική χωρίς μέταλλο με την μέγιστη δυνατή αισθητική απόδοση και εφαρμογή

Σχετικοί Σύνδεσμοι

Συνδεσμοι με σελιδες

Σχετικά Περιστατικά

Κανενα Αποτελεσμα

Λυπάμαι, δεν υπάρχουν καταχωρήσεις που να ταιρίαζουν στα κριτήρια σας

Σχετικές Αναρτήσεις

Κανενα Αποτελεσμα

Λυπάμαι, δεν υπάρχουν καταχωρήσεις που να ταιρίαζουν στα κριτήρια σας